Permanente make up opleiding

Als u overweegt om betrokken te raken bij het steeds groeiende veld van permanente make-up, is het erg belangrijk dat u weet en begrijpt hoe het werkt. Niet begrijpen hoe het werkt, kan leiden tot rampzalige resultaten. Dit is de reden waarom weten hoe permanente make-upwerkzaamheden noodzakelijk is. Zodra u het precies begrijpt hoe het werkt, zult u weten of het al dan niet geschikt is voor u.

Permanente make up opleiding

Om een permanente make-upspecialist te zijn, moet u eerst verschillende trainingssessies ondergaan. Tijdens deze trainingssessies leert u hoe de procedure wordt gedaan, evenals het voorkomen van problemen van het ontstaan. Na ontvangst van uw training moet u zitten en wachten op uw certificering. Op dit moment kunt u een make-up artiest worden.  Klik hier voor naald permanente make up

Het belangrijkste om te onthouden bij het krijgen van je permanente make-up gedaan is veilig tijdens de procedure. Zoals met elk type chirurgische procedures, wordt u onder algemene anesthesie geplaatst. Terwijl je onder dit soort anesthesie bent, wordt je verdoofd en wordt je huid bedekt met een kunstmatige laag. Wanneer de chirurg zijn incisie maakt, kan hij je mond en neus bedekken met hechtingen om ervoor te zorgen dat je er geen lucht in krijgt terwijl je wordt geopereerd. Omdat u onder dit type terughoudendheid zit, moet u alle instructies volgen die door uw permanente make-upkunstenaar of arts zijn gegeven.

Permanente make up Advies en Tips

Een andere belangrijke factor bij het verkrijgen van permanente make-up is dat u uw contactlenzen voorafgaand aan de procedure moet verwijderen. Dit komt omdat je ogen vaak zijn waar permanente make-up waarschijnlijk verschijnt. Meestal wordt het verwijderen van uw lenzen gevolgd door een zware make-up artiest met behulp van een zeer krachtige airbrush. Nadat de make-upkunstenaar permanente make-up aan je ogen heeft aangebracht, brengt hij of zij de eyeliner en mascara toe aan je boven- en onderste oogleden. Dit proces duurt ongeveer tien minuten, dus je moet jezelf genoeg tijd toestaan om je contacten te verwijderen voordat de make-upkunstenaar begint.

Voordat u uw contactlens verwijdert, is het belangrijk om uw handen te steriliseren. Alle permanente make-upartiesten zijn vereist om sterilisatiestappen te voltooien om de verspreiding van de ziekte te voorkomen. U kunt meestal meer over deze procedure leren bij uw Oog-artsenkantoor. Zodra je oog steriel is, trekt de ooglidspecialist dan een lijn in je oog om te markeren waar je iris en leerling zullen zijn. Als u ervoor kiest om gekleurde permanente make-up te gebruiken, moet u ervoor zorgen dat de lijnen precies overeenkomen met uw natuurlijke oogkleur. Als ze dat niet doen, kan dit gedurende de dag ongemak veroorzaken, en uw make-upkunstenaar zal u hoogstwaarschijnlijk speciale oogdruppels bieden om dit ongemak te verlichten.

Zodra uw IRIS en leerling zijn gemarkeerd, plaatst uw oogcontact-specialist vervolgens de gekleurde permanente make-up op uw oog. Als het gaat om het kiezen van tinten, is het belangrijk dat je met tonen gaat die je natuurlijke huidtoon zo nauw mogelijk complimenteren. Zodra de make-up wordt toegepast, krijgt u vervolgens dertig seconden of om uw lippen aan te raken, en dan wordt de oogkleur verwijderd en bent u vrij om het pand te verlaten.